Club

Nieuws

Nieuwe trainer/coach Heren 1

Helaas gaat Ralph de Schipper na 4 fanatieke jaren Dopie Heren 1 verlaten. Na een intensieve zoektocht en meerdere proeftrainingen is er een nieuwe trainer gevonden.   Ralph bedankt voor al het harde werk en succes bij Schiedam!   Steven Go, welkom bij Dopie! Wij hebben zin in het aankomende seizoen.


+ Lees volledige bericht

Deze zondag (21-05) een-na-laatste thuiszondag

Aankomende zondag is het alweer de op en een na laatste thuizondag! De weersvoorspellingen spreken momenteel van 19 graden met zon, dus kom lekker een biertje drinken langs de lijn!   Er staan spannende wedstrijden op het spel: Heren 1 speelt om 14:45 tegen Waddinxveen, de huidige nummer 3 op de lijst. De Dames spelen […]


+ Lees volledige bericht

Foto’s Delfin Vollemaan Toernooi Online!

Een selectie van de foto’s van het Delfin Vollemaan Toernooi staan online! Ondanks de regen was het een fantastisch feestje! Nagenieten.. De foto’s die gemaakt zijn door de Fotoko van Virgiel zullen later op www.virgiel.nl verschijnen.


+ Lees volledige bericht

Bezoekers opgelet: looproute sportcentrum (klik voor vergroting)

Zoals velen wellicht al gemerkt hebben is het sportcentrum aan het uitbreiden. Hierdoor kan het lastig zijn om de hockeyvelden te vinden. Onderstaande afbeelding geeft de looproute tot het einde van het seizoen weer. Zie http://www.sc.tudelft.nl/verbouwing/ voor meer informatie over de verbouwing van het sportcentrum.  


+ Lees volledige bericht

Fotos Reunie Online!

De foto`s gemaakt op de reunie van 10 Maart zijn te vinden onder het kopje media. De reunie was een groot succes en erg gezellig, nogmaals dank aan alle aanwezigen! En natuurlijk de Lustrum Commissie voor het organiseren van deze fantastische avond!


+ Lees volledige bericht

Start tweede seizoenshelft!

Dopianen, tijd om wakker te worden uit de winterslaap! Het is tijd om de wintervetjes eraf te gaan sporten, de trainingen zijn namelijk weer begonnen! Daarnaast beginnen op 12 Maart de eerste competitiewedstrijden weer. Dopie wenst iedereen veel succes!


+ Lees volledige bericht

Borrelcie Schaatsuitje

Afgelopen week heeft de Borrelcie commissie een uitje georganiseerd naar de schaatsbaan nabij de TU campus. Vele Dopianen hebben hierbij (geprobeerd) een aantal kerst kilo`s er af te schaatsen. Dit is bij velen niet gelukt. Maar gezellig was het wel!


+ Lees volledige bericht

Sponsors

TU Delft
Maltha Sports Printservice Kontrast Delft SponsorKliks Reece MeoLease HockeyPeople