Club

Nieuws

Seizoen 17/18 bijna van start!

Het hockeyseizoen 2017-2018 gaat bijna beginnen! De wedstrijdschema`s zijn inmiddels bekend en te vinden op www.hockey.nl. Ook het trainingsschema voor komend seizoen is bekend:   trainingsschema   Veld 1A 1B 2A 2B 3A 3B 18:00 – 18:30 H1 H1 H4 – M H8 – 1.1 D3 – Rosé DSHC 18:30 – 19:00 H1 H1 H4 – […]

Posted in Nieuws | Leave a comment

Nieuwe trainer/coach Heren 1

Helaas gaat Ralph de Schipper na 4 fanatieke jaren Dopie Heren 1 verlaten. Na een intensieve zoektocht en meerdere proeftrainingen is er een nieuwe trainer gevonden.   Ralph bedankt voor al het harde werk en succes bij Schiedam!   Steven Go, welkom bij Dopie! Wij hebben zin in het aankomende seizoen.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Deze zondag (21-05) een-na-laatste thuiszondag

Aankomende zondag is het alweer de op en een na laatste thuizondag! De weersvoorspellingen spreken momenteel van 19 graden met zon, dus kom lekker een biertje drinken langs de lijn!   Er staan spannende wedstrijden op het spel: Heren 1 speelt om 14:45 tegen Waddinxveen, de huidige nummer 3 op de lijst. De Dames spelen […]

Posted in Nieuws | Leave a comment

Foto’s Delfin Vollemaan Toernooi Online!

Een selectie van de foto’s van het Delfin Vollemaan Toernooi staan online! Ondanks de regen was het een fantastisch feestje! Nagenieten.. De foto’s die gemaakt zijn door de Fotoko van Virgiel zullen later op www.virgiel.nl verschijnen.

Posted in Nieuws | Leave a comment

Bezoekers opgelet: looproute sportcentrum (klik voor vergroting)

Zoals velen wellicht al gemerkt hebben is het sportcentrum aan het uitbreiden. Hierdoor kan het lastig zijn om de hockeyvelden te vinden. Onderstaande afbeelding geeft de looproute tot het einde van het seizoen weer. Zie http://www.sc.tudelft.nl/verbouwing/ voor meer informatie over de verbouwing van het sportcentrum.  

Posted in Nieuws | Leave a comment

Fotos Reunie Online!

De foto`s gemaakt op de reunie van 10 Maart zijn te vinden onder het kopje media. De reunie was een groot succes en erg gezellig, nogmaals dank aan alle aanwezigen! En natuurlijk de Lustrum Commissie voor het organiseren van deze fantastische avond!

Posted in Nieuws | Leave a comment

Start tweede seizoenshelft!

Dopianen, tijd om wakker te worden uit de winterslaap! Het is tijd om de wintervetjes eraf te gaan sporten, de trainingen zijn namelijk weer begonnen! Daarnaast beginnen op 12 Maart de eerste competitiewedstrijden weer. Dopie wenst iedereen veel succes!

Posted in Nieuws | Leave a comment

Sponsors

TU Delft
Maltha Sports PrinterPro.nl Reece MeoLease MeoLease