Lid worden

Sanctus Virgilius Hockey Club Dopie heeft als doel haar leden te helpen in het beoefenen van de hockeysport en het bevorderen daarvan. Om dat te bereiken is S.V.H.C. Dopie al sinds 20 september 1980 lid van de KNHB. Daarnaast wilt zij het gezelligheidsleven van haar leden bevorderen doormiddel van toernooien en verschillende activiteiten.


Er zijn verschillende soorten lidmaatschap mogelijk:

Wedstrijdleden
Wedstrijdlid zijn betekent dat je elke zondag met je team speelt, elke woensdag en soms ook elke vrijdag meetraint. Hiervoor zijn de kosten €95,- per jaar.
Trainingsleden
Trainingslid zijn betekent dat je niet elke zondag met je team meespeelt, maar wel elke woensdag en soms ook elke vrijdag meetraint. Hiervoor zijn de kosten €35- per jaar.
Borrelleden
Borrelleden zijn wel lid van Dopie, maar hoeven niet per se te hockeyen! Hierdoor kunnen ze wel meedoen met alle activiteiten. De kosten hiervan zijn €15,- per jaar.

Daarnaast moet je beschikken over een geldige sportkaart van de TU Delft om toegang te hebben tot de sportvelden. Meer informatie over een sportkaart is hier te vinden.


S.V.H.C. Dopie is van nature een ondervereniging van K.S.V. Sanctus Virgilius, kortweg Virgiel. Door de aard van onze vereniging kunnen alleen mensen die lid zijn van Virgiel ook lid worden van Dopie.

Wil je lid worden?
Dit kan alleen in september. Er is een verschil tussen eerstejaars Virgilianen en ouderejaars Virgilianen:
  • Voor eerstejaars Virgilianen is er de mogelijheid tot inschrijving tijdens de kennismakingstijd (KMT) van Virgiel.
  • Ouderejaars Virgilianen moeten voor 1 juli een mail sturen naar [email protected] om het daarop volgende seizoen lid te kunnen worden.
Selectie doen voor Dames of Heren 1?
Als je selectie wil doen voor Dames of Heren 1 kan je, nog voordat je lid bent van Virgiel, alvast meetrainen. Dit kan door te mailen naar [email protected] .