Alle sponsormogelijkheden

S.V.H.C. Dopie is een studentenhockeyvereniging die grotendeels bestaat uit studenten van de Technische Universiteit Delft. Om onze studenten goed en op passend niveau hockey aan te kunnen blijven bieden, zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen om dit te waarborgen.

Waarom zijn wij voor u de interessante doelgroep? Wij bieden u technische (master)studenten die op zoek zijn naar een baan, afstudeerplek of stage, tevens zijn wij een goede groep consumenten. Onze 350 leden hebben door heel Delft hun contacten en spelen op het sportcentrum van de TU Delft, waar dagelijks 1000 bezoekers komen. Onze competitie speelt zich in heel Zuid-Holland en delen van Brabant af.

Daaraast organiseren we elk jaar meerdere evenementen waarop ook niet-leden komen. Voorbeelden hiervan zijn het Vollemaan Toernooi met 750 bezoekers en het Business Hockey Event (http://www.businesshockeyevent.nl).

Bent u benieuwd wat Dopie voor mogelijkheden biedt? Neem contact met ons op! We kunnen de sponsormogelijkheden die we aanbieden voorleggen en een pakket samenstellen op basis van de wensen van uw bedrijf. Zo hebben we altijd oog voor de beste samenwerking.

Annabel Koelewijn

Commissaris Extern
tel: +31 6 40978097